اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

خریدار صادرات نظامی اسرائیل چه کشور‌هایی هستند؟

خریدار صادرات نظامی اسرائیل چه کشور‌هایی هستند؟ وزارت جنگ رژیم اسرائیل با بیان اینکه کشور‌های عربی یک چهارم صادرات نظامی تل آویو را خریداری می‌کنند، مدعی شد که صادرات نظامی این رژیم در سال ۲۰۲۲ به بالاترین میزان خود یعنی ۱۲.۵ میلیارد دلار رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از هر چهار معامله با کشور‌های عربی، یکی مربوط به هواپیما‌های بدون سرنشین است و «موشک‌ها و سامانه‌های پدافند هوایی» ۱۹ درصد کل صادرات را تشکیل می‌دهند.

بر اساس داده‌های این وزارتخانه، صادرات اسرائیل طی ۹ سال گذشته دو برابر شده است و داده‌های مربوط به مناطق صادراتی نشان می‌دهد که صادرات به کشور‌های عربی که توافق‌نامه‌های عادی‌سازی را امضا کرده‌اند، یک جهش فوق العاده را نشان می‌دهد.

وزارت جنگ رژیم اسرائیل افزود: درآمد صادراتی به این کشور‌ها در سال ۲۰۲۱ به ۸۵۳ میلیون دلار رسیده است و در مقایسه با ۲.۹۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲، که از ۹ درصد صادرات به ۲۴ درصد افزایش یافته است.

«ایال زامیر» مدیر کل این وزارتخانه گفت: بی‌ثباتی جهانی تقاضا برای سامانه‌های هوایی، پهپاد‌ها و موشک‌های اسرائیل را افزایش می‌دهد و ما دائماً برای حفظ و ارتقای توانایی‌های خود تلاش می‌کنیم.

امروز چهارشنبه قرار است پارلمان آلمان خرید سامانه دفاع هوایی «پیکان-۳» اسرائیل را در قراردادی به ارزش حدود ۴.۳ میلیارد دلار تصویب کند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار